Паназія та Італія: на Печерську відкрився новий ресторанний комплекс Fenix.

11 Вересня 2022

У центрі столиці днями відбулося відкриття ресторанного комплексу Fenix, який об'єднує два основних гастрономічних напрямків: паназіатський та італійський. Наче куток сонячної Італії, гостей ресторану зустрічає аутентика та дух південної країни, а продовжує таємничість та колорит східної частини ресторану її унікальний інтер’єр та концепція.

Кондитерська вітрина з традиційними італійськими солодощами, зона у вигляді міні-ринку з фермерськими овочами і зеленню, які використовуються при приготуванні страв, лавка з м'ясними делікатесами, яка розташувалася наче затишний сімейний магазин у Пармі. Неподалік, йдучи за ароматом свіжоспеченого хлібу можна натрапити на стійку, де його випікають та нарізають гостям. Але серцем італійської частини Fenix — це піч, спеціально виготовлена в Неаполі, на батьківщині піци. Як Італія може обійтися без вина? Колекційні, вінтажні та популярні вина зберігаються у спеціальній винній кімнаті, асортимент якої постійно оновлюється.

Наша ціль — познайомити гостей з оригінальною кухнею Італії в авторській інтерпретації. У ресторані бабусині рецепти зустрічаються з творчими кулінарними експериментами, які дозволяють поєднати багаторічні традиції і сучасні техніки, удосконалюючи смак і презентацію кожної страви.” — розповідає про місію закладу бренд-шеф італійської частини Fenix — Стефано Антоніоллі.

Крім вишуканих страв гостей дивуватимуть живим класичним вокалом, інструментальними концертами, а також сучасної оперою.

До речі, італійська частина ресторану рада вітати гостей на авторські сніданки з 8:00.

Східна частина ресторану зустрічає гостей 12 мідними фігурами, привезених з Китаю, які символізують 12 символів зодіакального календаря.

Шеф-кухар паназіатської частини Fenix ​​Сергій Байсаревич воліє працювати в техніці fusion, поєднуючи різні кулінарні напрямки.

“Гордість ресторану — качка по-пекінськи, за тонкощами процесу приготування якої ви можете спостерігати перебуваючи за стінами красивої скляної шафи в залі ресторану. Гостей ресторану чекають враження від поєднання вогню і води — вогонь на рабаті, де смажиться м'ясо вагю та акваріум з 5 секцій, в якому ви можете виловити свіжих омарів, крабів, лобстерів, устриць та інших морепродуктів.” — розповідає Сергій Байсаревич

На шанувальників вишуканих напоїв справить незабутнє враження кімната для червоного і білого вина, яка вміщує 3500 пляшок. Однак головною особливістю є найрізноманітніший в Україні асортимент саке - з понад 30 видами гостей ознайомить саке сомельє. Він стане провідником в таємничий світ вишуканого аромату і смаку традиційного японського напою.

Ресторан паназіатськой кухні працює з 18:00 до 01:00.

Також в ресторані можна замовити банкети до 25 персон в спеціальних банкетних залах в італійській частині, посидіти за унікальним баром, стійка якого виготовлена з натурального напівдорогоцінного каміння агату або розміститися в лаунж-зоні для продовження вечора з коктейлем та кальяном.

Адреса ресторану: бул. Лесі Українки 30А
Номер телефону для бронювання: +38067 998 98 96; +38096 998 98 96

FENIX ITALIA

https://www.instagram.com/fenix.italia/

FENX ASIA

https://www.instagram.com/fenix.asia/